Nov 22, 2010

sweety dear,

Korang, bukan korang lah!
Alaaa, mereka yg saya maksudkan tu, bukan follower saya pun, tapi harap2 mereka baca--lah--!
Hmm,

Rotey, Imah..jgn risau ;P
Love&Miss you guys :D

Satu pantang!
Tula aku kata aku memang tak suka Jepun!(yeke)
Takdelah tak suka, tapi menyampah!
Artis/Penyanyi Jepun sorang pun aku tak kenal..
Jangan tak caye..serius ni..

Lagi darah aku naik bila kawan2 lama/strangers/kwn FB
Tegur aku kat Facebook!
Tegur je aku tak kisah la, tapi ni nak tegur dalam bahasa Jepun lak!
Aku nak je letak Profile Picture..that says..
AKU DUDUK JEPUN,
TAPI AKU TAK CAKAP JEPUN,
SEBAB AKU ORANG MELAYU,
THUS, AKU CAKAP MELAYU!
Hah, jangan taktau aku marah!
Tapi kadang2, aku jawab je. sikit2 boleh la.
Ada yang dah pro bahasa jepun, nak try2 gn aku pulak. HISHHH! Aku tak reti.paham tak?
Aku kat sekolah masih ESL, budak baru lagi kan..tak boleh amik Bahasa Jepun lagi.
Kalau dok dua tahun lagi, insya-Allah la aku belajar. Ala maklumlah English pun bertabur lagi =,=

Second type of people.Ni lagi masalah! Yang ADD aku, pastu aku online je,KEBABOOOOM!

Jepun best tak? Sekarang pkul bape eh sane? Awek cun2 tak? Pandai ckp jepun la ni? Tempat mane yang best eh? Dah g jalan mane2? Kawan ramai? Bial balik? Belajar ok? watpe g sane? Dah ade pakwe? 
and....so on...
Ya Allah, kalau aku kenal ke takpe jugak.
Kawan lama ke, boleh terima lagi. Ni aku tak kenal langsung.
Yang aku pun satu cerdik, approve je org add. Hmmm,
Lagi satu statement yang tak boleh belah gila...
SAYA MINAT GILA KAT JEPUN, SEBAB TU SAYA ADD AWAK NI.
Yang ni lagi tak boleh tahan kan.
Lepas tu start la pertanyaan2 yang berjela2 tu.

Moral of the story;
Jangan la sesuka hati approve orang yang tak dikenali.
Nanti la cuti aku menjalankan operasi delete friends.
Dah entah sape2 tah friends aku tu --"
Semua ANNOYING GILA! ;p

Mamang la aku tak kisah nak berkongsi ape semua tu, tapi aku dah la tak minat Jepun, nak cerita kat korang pun kena lah jaga hati korang kan. hahaha, takut nanti korang kecewa lak. Tapi takpelah, harap2 takde lah yg add2 aku bagi statement camtu lagi ;p

heheeeee bye2,

3 comments:

ejat said...

mrh nmpk..hahaha

Fyra M said...

mane ade marah, geram je. hehe

ProtomanEXE said...

...
sorry..
niat cuma nak kongsi pengalaman ja..
x sangka awk marah sampai camnie skali..da paham..
sorry sangat2...
delete ar profile "モハマド ファリド"..
but bley x carikan 1 friend japan kat saya..x kisah laki or pompuan..kalaw boleh laa..emm