Oct 28, 2010

malas mandi, malas belajar, malas buat homework

Malas Mandi 


Malas nak mandi, sejuk sangat!
Malas nak mandi, nanti kena basuh baju sendiri sebab washing machine dah jalan..(mak start enjin pagi2 lagi, sidai awal, sekarang kain susah nak kering)
Malas nak mandi, nak main cmptr lagi best (WHATHEEEEEEEE)

Malas Belajar

Malas belajar, nak nikmati cuti!
Malas belajar, rasa cam dah pandai je (HUAHUAHUA)*i'm just joking ok*
Malas belajar, nak main facebook, online sana sini, baca web itu-ini..
Malas belajar, nanti mesti tidur (macam badak)

Malas Buat Homework

Malas buat homework, rasa cam tak banyak sgt pun. (padahal reading a novel, scientific essay & think alouds) *banyak ke weh?*
Malas buat homewrok, lek lu, siap awal2 nanti tak best. Kelam kabut sikit baru gempak!
Malas buat homework, awal2 nanti takut kualiti bagus sangat (hahahahahahaha)

Okay lah~~
Teling pun dah tak larat nak dengar mak *******************************
"dah bape jam bla bla bla bla ********************************
"tak belajar ke bla bla bla *****************************
"ayah tanye nanti jwb sendiri bla bla bla *************

kesimpulannya,  
  • Manusia memang tak boleh tengok orang senang!
  • Kejayaan memerlukan pengorbanan.
  • Laman web seperti facebook, myspace, menyumbang kpd kerosakkan masa depan anak2 muda (macam aku ni kan muda)
  • Jangan kurang*** gn mak ayah okay, nanti tak berkat.

2 comments:

ejat said...

tau dh,ira mmng mls

Fyra M said...

hahahaha ;D tahu takpe la kan..