Sep 29, 2010

Sambungan

Hehehehe sorry sorry cerita setengah jalan je.
Heheh! Ape da..takde mase duh.
Okay talk about time,
Seriously skrg ni jalan laju.
laju mcm org jepun. Siot.
Hahahaha.

Pergi sekolah, balik sekolah mmg laju.
Dlu sampai rumah 4.15-4.20 but now, lebih awal. awal. awal. hehe. dapat rasa lah.
Kejar masa. Bagus kan? Tapi taktau la balik Malaysia nanti hilang pulak kejepunan tu. hoho.
Harap harap berkekalan sbbnye it's good to be FAST.
Malangnya, buat kerja tak la laju pulak cm tu.
Why?????????????
Otak lembap ke? haduiii!



haha, ignore the hanger and the sampah at the back okay. erghhh. slek btoi.


Ehh sambung.
Ahad, 2pm open house rumah khaleeda/uncle hashim.
Cikbib kenal kot..huhu.
Urmm, ayah & mak tak pergi pun.
Hantar wakil iaitu saya.
Alahai malangnya. Pergi sorang pulak tu.
I went there by bus.
Dan akhirnya sampai.

Firstime gerak rumah khaleeda so how do i know right?
Takpe try to survive.
Naik bus 9, turun kat Meguro station yg i've never been there before.
Ambik bas 7, turun kat fukazawa koko. Tapi Saya terturun dkt fukasawa koko.
Ehh bengong punya jepun buat la nama lain sikit. Menyusahkan orang betul.
Nasib lah fukasawa tu before fukazawa.
Call, Call, Call...rupanya aku kat tempat lain.haha.
Terpaksa tggu the next bus.
Finally sampai. Hari malang.

Overall, best lah jugak. Orang kedua terawal.
Saya sorang je dapat duit raya. Heheh. 1000yen=35ringgit kan?
hah, tu jela duit raya pun.
Sorang dapat sbb tolong khaleeda basuh and lap pinggan.
Haha, iman thanks tlg jgk k.
Iman ni seorang budak lelaki yg berumur 13 tahun yg sengal tp baik. Haha.

Here are some photos..










Semua gambar ini telah diambil oleh adik uni saya.
Dan ada gambar yang secara kebetulan tu menjadi tak sepatutnya.
Eh apa aku cakap?
Entah, haha. Ada sorang mamat ni yg telah digosipkan dgn saya yg kononnya saya suka dia.
Adui budak2 biasalah kan, ya Allah habis semua tau. Makcik2 pun tahu.
Malu tak terkira. Tambahan lagi, kasihan kat mamat ni dah la hensem tp digosipkan pula dgn aku? Sorry aizudin.
Biasalah kan kita seronok2 je ckp "eh mcm hensem je" eh bla bla bla..terus buat kesimpulan aku yg kita suka.
Dasar lah budak budak. Tak perlu kot cerita or sebut apa2 yg tak patut dah kat korang.
Haha, pengajaran sungguh.

Ni gambar sewaktu menggila.





Yang penting jgn kira jerawat saya okay.
Hahahaha.

Okay sampai di sini saja.
Oh yea, esok nak pergi renew kad PASMO saya dgn uni.
After School, boleh la cuci mata lebih sikit ;p

Hahaha I'm just kidding!

2 comments:

cikbibcome said...

mana gambar aizudin? awat tak de?

Fyra M said...

adela cikbib..yg baju putih seluar coklat tuh. haha